Кількість
|
Вартість
|
||
|
Набір посуду Elamina з антипригарним покриттям 13 предметів, білий
Набір посуду Elamina – продуманий до дрібниць комплект, що ідеально підійде на всі випадки життя. Предмети з набору виготовлені з литого алюмінію, мають мармурове антипригарне покриття, що дозволяє готувати з використанням мінімальної кількості тварин та рослинних жирів. Каструлі та сковорідки легко миються завдяки гладкій внутрішній поверхні. Потовщене дно забезпечує рівномірне нагрівання та розподіл температури, а прозорі скляні кришки дають можливість контролювати процес приготування без втрати тепла.
Особливість набору і одна з його переваг - компактність. Розміри ємностей і ручки, що знімаються, дозволяють складати предмети один в один за принципом матрьошки і з легкістю знайти для комплекту місце в кухонній шафці.
У набір входять:
- Сковорода-вок 4,8 л
- Кришка для сковороди, вока та каструлі
- Сковорода 28 см (2,5 л)
- Кришка для сотейника
- Сотейник 16 см (1,3 л)
- Каструля 28 см (6,1 л)
- Сковорода для млинців 24 см (1,2 л)
- Термостійка силіконова підставка для посуду
- 2 знімних ручки
- Пара прихваток
- Кухонні щипці
Характеристики:
- Матеріал: алюміній
- Матеріал ручки: бакеліт
- Матеріал кришки: загартоване скло
- Тип дна: композитне багатошарове
- Підходить для газових, індукційних та електричних плит
Особливості використання:
- Перед першим застосуванням вимити посуд у теплій воді з м'яким миючим засобом та губкою, та висушити. Після повного висихання сковороди слід протерти антипригарне покриття з невеликою кількістю олії.
- Для миття після використання не слід застосовувати жорсткі мочалки, скребки, абразивні та агресивні речовини. Для видалення частинок їжі, що пригоріли, і нагару слід замочити посуд у теплій воді. Приступати до миття слід лише після остигання.
- Мити предмети в посудомийці рекомендується на щадному режимі.
- Під час приготування категорично не рекомендується використовувати металеві лопатки та ложки, щоб уникнути появи подряпин, які можуть спричинити втрату антипригарних властивостей.
- Не слід піддавати посуду перепадам температур. Щоб уникнути появи мікротріщин, не варто ставити предмети з холодильника на гарячу плиту, поміщати у розігріту сковороду холодні інгредієнти тощо.