Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сковорода алюмінієва MGC з мармуровим антипригарним покриттям
Сковорода MGC — чудовий вибір для приготування улюблених страв. Її алюмінієва основа забезпечує швидке нагрівання і рівномірний розподіл тепла, що дозволяє досягти ідеального результату в мінімальний час. Мармурове антипригарне покриття забезпечує легкість у приготуванні та догляді.
Зручна бакелітова ручка, стійка до нагрівання, робить користування безпечним, оскільки вона не нагрівається під час приготування. Кришка з жароміцного скла дозволяє легко контролювати процес приготування їжі, не втрачаючи тепло та аромат.
Сковорода MGC сумісна з газовими, індукційними та електричними плитами, що робить її універсальним вибором для будь-якої кухні. Вона легка у використанні та стійка до зносу, що гарантує тривалий термін служби.
Характеристики різних варіантів сковорідок:
- Діаметр: 20 см; Об'єм: 1 л; Висота: 4.6 см;
Товщина дна: 5 мм
- Діаметр: 22 см; Об'єм: 1.4 л; Висота: 4.7 см;
Товщина дна: 5 мм
- Діаметр: 24 см; Об'єм: 1.8 л; Висота: 5 см;
Товщина дна: 5.5 мм
- Діаметр: 26 см; Об'єм: 2.2 л; Висота: 5.2 см;
Товщина дна: 5.5 мм
- Діаметр: 28 см; Об'єм: 2.8 л; Висота: 5.5 см;
Товщина дна: 5.5 мм
- Матеріал: алюміній із мармуровим антипригарним покриттям
- Матеріал ручки: бакеліт
- Матеріал кришки: загартоване скло
- Тип дна: композитне багатошарове
- Тип плити: газова, індукційна, електрична
Особливості використання:
- Перед першим застосуванням сковороду не потрібно прожарювати. Достатньо вимити її в теплій воді з м'яким мийним засобом та губкою, та висушити. Після повного висихання слід протерти антипригарне покриття з невеликою кількістю олії.
- Для миття після використання не слід застосовувати жорсткі мочалки, скребки, абразивні та агресивні речовини. Для видалення частинок їжі, що пригоріли, і нагару слід замочити сковороду в теплій воді. Починати миття сковороди слід лише після її остигання.
- Мити сковороду в посудомийці рекомендується на щадному режимі.
- Під час приготування категорично не рекомендується використовувати металеві лопатки та ложки, щоб уникнути появи подряпин, які можуть спричинити втрату антипригарних властивостей.
- Не слід піддавати сковороду перепадам температур. Щоб уникнути появи мікротріщин, не варто ставити посуд із холодильника на гарячу плиту, поміщати у розігріту сковороду холодні інгредієнти тощо.
- Категорично не рекомендується використовувати сковороду в духовці або під грилем.
При дотриманні всіх правил експлуатації сковорода прослужить тривалий час.