Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сотейник алюмінієвий MGC з антипригарним покриттям
Сотейник алюмінієвий MGC - відмінний вибір для приготування тушкованих страв та соусів, а також для пасерування та томління, обсмажування продуктів. Сотейник виготовлений з литого алюмінію, має мармурове антипригарне покриття, завдяки чому швидко та рівномірно нагрівається, і дозволяє готувати з використанням мінімальної кількості олії. Гладка внутрішня поверхня полегшує миття посуду, а компактні розміри дозволяють без проблем знайти місце для сотейника в кухонній шафці.
Для зручності використання посуд має скляну кришку з отвором для виходу пари та бакелітову ручку, яка не нагрівається та мінімізує ймовірність отримання опіків.
Характеристики різних варіантів сотейників:
- Об'єм: 2.7 л; Діаметр: 24 см; Висота стінок: 7.6 см;
Вага: 1.86 кг; Товщина стінок: 5 мм; Товщина дна: 5.5 мм
- Об'єм: 2.9 л; Діаметр: 18 см; Висота стінок: 9 см;
Вага: 1.4 кг; Товщина стінок: 2 мм; Товщина дна: 5 мм
- Об'єм: 4.3 л; Діаметр: 28 см; Висота стінок: 8.7 см;
Вага: 2.4 кг; Товщина стінок: 5 мм; Товщина дна: 5.5 мм
- Матеріал: алюміній
- Матеріал ручки: бакеліт
- Матеріал кришки: загартоване скло
- Тип дна: композитне багатошарове
- Підходить для газових, індукційних та електричних плит
Особливості використання:
- Перед першим застосуванням достатньо вимити сотейник у теплій воді з м'яким мийним засобом та губкою, та висушити. Після повного висихання слід протерти антипригарне покриття з невеликою кількістю олії.
- Для миття після використання не слід застосовувати жорсткі мочалки, скребки, абразивні та агресивні речовини. Для видалення частинок їжі, що пригоріли, і нагару слід замочити сотейник у теплій воді. Розпочинати миття слід лише після остигання.
- Мити сотейник у посудомийці рекомендується на щадному режимі.
- Під час приготування категорично не рекомендується використовувати металеві лопатки та ложки, щоб уникнути появи подряпин, які можуть спричинити втрату антипригарних властивостей.
- Не слід піддавати сотейник перепадам температур. Щоб уникнути появи мікротріщин, не варто ставити посуд із холодильника на гарячу плиту, поміщати у розігрітий сотейник холодні інгредієнти тощо.
- Категорично не рекомендується використовувати сотейник у духовці або під грилем.
При дотриманні всіх правил експлуатації посуд прослужить тривалий час.